Bal Sylwestrowy 2018
Po raz kolejny z przyjemnością zapraszamy na organizowany przez firmę Jurek Catering Bal Sylwestrowy w Sali Bankietowej Triana w Mogilanach. Podobnie jak w latach ubiegłych podczas powitania 2019 roku nie zabraknie atrakcji, a zabawa z całą pewnością potrwa do rana. Muzykę na żywo zapewni zespół Capri oraz DJ – Szymon. A od godziny 22:00 wraz z grupą barmańską Make-Shake otwieramy open bar.
Bilety w cenie 600 zł od pary.
Zamówienia mailowo: biuro@jurek-catering.pl lub telefonicznie 607-913-692 oraz +48-511-290-256.
Odliczanie czas zacząć!
Szef kuchni wraz z zespołem przygotowali na ten wyjątkowy wieczór specjalne menu, które prezentujemy poniżej.
MENU SYLWESTROWE
Powitalny Aperitif sylwestrowy
Zakąska
Pieczona pierś z kaczki podana na sałatce z arbuzem i winegretem z mango
Zupa
Krem selerowy z pierożkami faszerowanymi pikantną marchewką
Danie Gorące
Kompozycja kotlecika z dzika i zraza cielęcego nadziewanego kurkami i gorgonzolą podana z sakiewką ziemniaczaną i buraczkami w śmietanie
Deser
Cytrynowy krem z czekoladowymi krakersami i karmelizowanym rabarbarem
Dania gorące
Faszerowany szpinakiem kotlet z indyka z musem z soczewicy i warzyw
Kiszony barszcz czerwony podany z vol-au-ventem francuskim
Zimny bufet i słodki stół
Napoje zimne i gorące
Alkohol
Wino musujące Baron de Bellac 1but/4 osoby
Wódka Finlandia 0.5l/2 os.
Od godziny 22:00 zapraszamy do Open Baru
Ostatki 2019
Przy okazji pragniemy Państwa gorąco zaprosić i poinformować, iż przyszłoroczny, tradycyjny już, Bal Ostatkowy w Mogilanach odbędzie się w dniu 2.03.2019. Przyjmujemy już rezerwacje, natomiast o szczegółach balu poinformujemy w późniejszym terminie. Ostatki